maanantai 2. marraskuuta 2015

Keittiön tilaus!

Keittiöprojektimme on edennyt hyvin ja alkaa olemaan jo aikalailla loppusuoralla.
Keittiöliikkeissä vierailtuamme olemme pohtineet ammattilaisilta saamiamme vinkkejä ja parannelleet niiden avulla keittiöämme. Sen jälkeen olemme pitäneet jo palaverinkin opettajamme sekä rakennuspuolen opettajan kanssa jonka jälkeen opettajat & rahojen haltijat ovat pitäneet palaverimme pohjalta oman, uuden palaverin, jossa he pohtivat kalustesijoittelun& sävyjen sijaan budjettia ja lopputulosta.
Meidän ja rakennuspuolen opettajat kehuivat ideoitamme erittäinkin hyviksi, ja taisi se raksapuolen mieskin jopa innostua tästä sisustamisesta :D ..hän totesikin suunnitelmamme olevan aikaisempaa parempi ja kaiken lisäksi edullisempi kuin se mitä joku muu oli sinne alunperin suunnitellut. Eli olikin meidän onni, että taloa on niin pitkään rakennettu että ehdimme nyt pelastamaan suunnitelmat :P ..ja siis tottakai, tämähän oli tiimillemme aivan mahtava mahdollisuus päästä suunnittelemaan konkreettinen, aito tila, eikä vain pohtimaan fiktiivistä hahmotelmaa, jota ei koskaan edes tehtäisi minnekkään.

Yhteistyömme tiimissä on sujunut ihan hyvin koko prosessin ajan ja on ollut mukava suunnitella tätä keittiötä porukalla. Yksin jos tämä olisi pitänyt pohtia ja toteuttaa, olisi voinut pientä stressiä ilmaantua :D
Olemme koko prosessin ajan olleet aika samoilla linjoilla tiimimme kesken, ja sen ansiosta onkin ollut helppo esitellä valintojamme opettajille. Itselleni ainakin on ollut helppo myös ehdottaa tiimiläistemme kesken uudistuksia sekä ideoita, sillä he ovat olleet avoimin mielin niitä kuulemassa, eikä mitää suoranaisia törppäyksiä ole tullut.. ainakaan ei ole minun korviini asti kantautunut :D

Nyt tosiaan kun palaveri on jo pidetty, saamme lähettää tiedon valittuun keittiöliikkeeseen tilauksesta! Meidän olisi tämän viikon aikana tarkoitus tilata keittiö, jotta pojat sitä pääsisivät parin viikon päästä asentamaan ja taloa saataisiin kohti myyntikuntoa!
Keittiön tekemisessä menee parisen viikkoa, jonka aikana meidän on tarkoitus päättää keittiöön tulevat seinien värit/ tapetit sekä mennä seinät maalaamaan/ tapetoimaan.

Kunhan seinät saadaan valmiiksi ja pojat saavat kalusteet paikoilleen, alammekin pohtia keittiön stailausta Open house tilaisuutta varten. Me saamme tosiaan stailata koko talon lainakalusteilla, ja olla täten mukana edistämässä talon myyntiä!

Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä kun kävimme koe maalisävyjä seinille maalaamassa.Ensiksi kävimme paikan päällä testaamassa koulussa valitsemiamme seinäsävyjä. Se osoittautuikin erittäin fiksuksi, sillä värilastut näyttivät aivan erisävyisiltä riippuen valosta!
Kun saimme vähennettyä vaihtoehdot 11:sta viiteen, lähdimme Vammalan Väriaittaan hakemaan pienet purkit näitä viittä väriä.
Kun maalit oli haettu, maalasimme kahdelle keittiön seinälle tuollaiset läiskät, joista näkee hieman vielä paremmin oikeat sävyt. Jätimme ne sinne nyt kuivumaan ja jokainen saa yön yli miettiä, mikä parhaalta näyttää. Jännä, miten harmaastakin saa niin monta sävyä ihan vaan valaistusta muuttamalla!

Maalien lisäksi päätimme yhdelle seinälle tulevan tapetin. Kävimme jo ajat sitten Rtv:ltä hakemassa tapettimalleja, mutta vasta nyt veimme mielitiettymme paikanpäälle keittiöön.
Alunperin ideamme oli hommata joku suuri kuvioinen tapetti, mutta kun tämän kaupasta löysimme oli sen kohtalo yhteistuumin päätetty :D
Huomenna tarkoituksena mennä vielä katsomaan maaleja ja mahdollisesti jos pääsisi jo aloittamaan maalauksen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti