keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Keittiö kuulumisia

Nyt tosiaan on keittiö tilattu ja maalisävyt seiniin valittu, eli tämänhetkisiin hommiin kuuluu maalausta& tapetointia sekä työportfolion tekoa. 
PAITSI omalta osaltani :D -->Kun olimme saaneet ne viisi koemaalia sudittua seinään, totesimme opettajan johdolla, että muutamaa lisäväriäkin voitaisiin vielä kokeilla ennen lopullista päätöstä --> niinpä suuntasimme maalikauppaan ja haimme sieltä vielä kuudetta sävyä, jota kokeilimme sekä keittiön että tässä projektissa mukaan tulleeseen olohuoneeseen (suunnittelemme siis tällä hetkellä myös olohuoneen seinäpinnat).
Tämä kyseinen kuudes sävy osoittautuikin aika hyväksi, ja ryhmämme päätti aikalailla yhteistuumin että sitä käytämme keittiön seiniin. Alkuperäisen viisikon riveistäkin löytyi yksi joka miellytti meitä kaikkia, ja päätimmekin tehdä sillä olohuoneen seinät. 

Eli molempien huoneiden seinäpinnat ovat nyt valmiina: keittiöön yhdelle seinälle tapettia, kaikille neljälle rusehtavan sävyistä maalia ja kahdelle seinälle välitilan valkeahko laatoitus, olohuoneeseen taas kolmelle seinälle harmaata maalia ja takkaseinälle astetta tummempi harmaan sävy.

Tapetti, jossa harmaan& beigen sävyjä (kuva vääristää värit)


Takkaseinä, jossa alkuperäiset koemaalaukset (kuva vääristää värit)


Tässä vielä tiimiläiseni Sketchupilla luomat kuvat valmiista keittiöstämme:

Ainakin näissä renderoiduissa kuvissa keittiö näyttää (vaikka itse sanonkin) hyvältä, enkä malta odottaa lopputuloksen valmistumista!


Ainut miinus puoli viime viikon tapahtumissa oli, että saimme kuulla ettemme itse näitä seiniä saisikaan maalata& tapetoida vaan raksapuolen pojat tulisivat ne tekemään :s

Harmittihan se, mutta omalla kohdallani kävi nyt niin hyvä tuuri, että saan uudessa vuokra-asunnossa harjoitella kahdelle seinälle tapetointia ja muutamalle maalaamista, joten pääsee edes hiukan harjoittelemaan, ennenkuin menee oikeaan asiakaskohteeseen kauheasti sutikoimaan :D

Minulle tuli tässä viikon sisään myös toinen - toisaalta hyvä toisaalta huono- uutinen. Nimittäin työharjoitteluni alkoi tänään, eli keskiviikkona 11.11. Hyvää tässä on se, että pääsin Sisustus-anne nimiseen liikkeeseen, joka vaikutti ihan mielenkiintoiselta. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan liikkeen tuotteihin ja sen toimintatapoihin. Huonoa taas on se, että en näe koulun keittiöprojektin valmistumista ja jouduin jättämään tiimini oman onnensa nojaan ( tarkoittaen, että he joutuvat tekemään kahdestaan loppu hommat :/). Onneksi kuitenkin olin pääasiassa koko suunnitteluvaiheen mukana, joten vain toteutuksen näkemisen joudun jättämään väliin. Luotan kyllä tiimiini, he suoriutuvat portfolion teosta varmasti! ;)

2 kommenttia:

 1. Onnea työharjoitteluun, missä tää liike sijaitsee? Keittiö näyttää hyvälle :D. Muista laittaa kuvia valmiista keittiöstä - sitten aikanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toistaiseksi ollut aika hulinaa :D Tää on ihan Turun keskustassa!
   Joo mä yritän muistaa laittaa, toiv itekkin oon näkemässä valmista keittiöö livenä :)

   Poista