maanantai 13. huhtikuuta 2015

Asiakastyön seinien ja lattian valmistuminen

Asiakkaani tilasi itse tapetin Rautian kautta ja maalin Tikkurilan värikartastosta. Lattia oli jo valittuna alakerran mukaan.
Kun olimme saaneet tapetin ja maalisävyn valittua, oli aika pistää tilaukseen kyseiset tuotteet. 
Asiakkaani tosiaan hoiti itse tilauksen ja tuotteiden haun, sillä heillä oli jo muun taloprojektin yhteydessä käytössään ammattimaalari, joka maalasi &tapetoi myös talon muutkin huoneet. Toiveena olikin, että materiaalit saataisiin mahdollisimman nopeasti, jotta myös tämä minunkin projektihuoneeni saataisiin maalarin työn alle. 
Yritin kyllä kysyä, että saisinko minä tapetoida, ja siinä samalla saada harjoitusta tapetoinnista, eikä asiakkaalla ollut mitään sitäkään vastaan, mutta sitten yhteistuumin päätimme, että nopeammin on valmista jos ammattilainen sen siittä sujauttaa samalla kun muunkin yläkerran.. :)

Ei mennyt kuin viikko, ja asiakkaani ystävällisesti laittoi minulle kuvan tapettiseinästä valmiina! Se oli heidän mielestään odotettua parempi.. itse en oikein kauheasti vielä kuvasta riemastunut (ei se missään nimessä rumakaan siis ollut!), joten sovimmekin päivän, jolloin käyn katsomassa paikan päällä ja napsimassa omat kuvani.

Seinäpinnat valmiina ja lattia asennettuna:
Kuvassa hieman oikeaa sävyä sinisempi vaikutelmaTapetti oli erittäin onnistunut, ei liian lapsellinen muttei liian aikuismainenkaan, sopivan värikäs ja juuri oikeat vaaleanpunaisen ja vihreän sävyt, joita asiakkaani tahtoikin! 
Nappi osuma siis ;)

Nyt kalusteiden sijoittelun ja pohdiskelun pariin :) -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti