keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mökki kaipaa kesäkuntoon

Kaikessa sisustamisen ja suunnittelun innossani, menin sanomaan mummulleni, että tapiseeraan toisen meidän kesämökkimme. Isovanhempani siis omistavat mökit (niitä on kaksi, saunamökki ja toinen ns.¨oleskelu¨mökki), mutta koko suku siellä viettää aikaa.

Isovanhempani kuuluvat työmoraaliltaan luokkaan ¨nyt vai heti¨-ihmiset, joten arvatkaapa sanojeni seurakset... Ajattelin, että tapiseeraan sen kesällä kun kouluhommat on ohi ja aikaa paremmin keskittyä omiin juttuihin, kunnes tuli soitto seuravaana viikkona, että: ¨tules nyt käymään mökillä, kun me jo aloitettiin tapettien repiminen¨
Lue seuraukset :D --> Tosiaan ideanani oli, että ensin nyt huhkin toukokuuhun asti koulu- ja asiakastöiden parissa, ja kesällä sitten tapiseeraan (eli lähinnä tapetoin) saunamökkimme, kun ei ole muita sisustusprojektejakaan tiedossa.. Ajattelin myös, että tekisin sen hyvää hyvyyttäni lähinnä isovanhemmille ns.lahjaksi, sillä heille mökit aiheuttavat suurinta päänvaivaa - he siivoavat sen kesällä talviteloille ja talvella taas kesäkuntoon, hankkivat tarvittavat kalusteet/ astiat ja tekevät pihahommat. Tarkoitus siis oli, etteivät he tekisi mitään tässä projektissa, vaan minä tapetoin (jotta saan harjoitusta tulevaa varten), ja tätini auttavat kalusteiden siirrossa ynnä muissa asioissa.

Mutta ei, eivät he malttaneet olla paikoillaan ja keskittyä niihin tuhansiin muihin asioihin joita heillä kyllä aina on! :D toisaalta ihan hauskaa, mutta oikeastaan aika ärsyttävää... 
Elikkäs itse lähinnä asian unohdettuani tai siis siirrettyäni jutun myöhemmäksi, koska ei tosiaan ollut ensimmäisenä työlistallani, tuli soitto mummulta, jossa hän kertoi jo repineensä tapetteja yms.
Tämän kuultuani oli pakko lähteä käymään isovanhemmilla ja yrittää vielä vääntää rautalangasta, että älkää nyt rasittako itseänne asialla! :D
En sano etteivätkö he saisi auttaa, mutta kaiken sen jälkeen mitä he ovat tehneet minun ja muiden heidän lastenlastensa eteen, halusin kerrankin auttaa heitä!

Noh, niinpä sovimmekin mummun kanssa, että lähdetään mökille katsomaan tilanne, ja samalla haravoimaan piha vappukuntoon!

Tapetteja olikin jo hieman lähtenyt, mutta sovimme, että haemme toukokuun aikana yhdessä tapetit, mutta saan ne sitten vasta tapetoida kun koulu on ohi! (ainakin toistaiseksi sovittiin näin :D ) 
Lisään kuvia remontista myöhemmin kun saan ne koneelle ja varsinkin sitten kun itse remontti alkaa edes! :D

Halusin kuitenkin jakaa teille tällaisen tunne-päivitys tekstin ja samalla lisätä pari ihanan kesäistä kuvaa, jotka nappasin mökillä ollessamme! 

Toivottavasti ne lisäävät teidänkin kesän odotustanne ;)

Kännykällä ei ihan paras laatuKarvainen ystäväni vihaa sitä kun vähtään kameran kanssa hänen naamallaan, mutta pienen väännön jälkeen hän poseerasi näinkin hyvin.. Suoria naama kuvia hän ei kyllä suostu antamaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti