maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kotiutuminen

Nyt on vietetty jo viikko Suomen kamaralla ja kuume takaisin lämpimään vaan kasvaa kasvamistaan! Kotiutuminen sujui kaiken kaikkiaan erittäin sutjakasti vaikka alkuun se 10h vaihtoaika Lontoossa mietityttikin. Se kuitenkin meni nopeasti nukkuessa ja syödessä ja matka Lontoosta Helsinkiin vasta ripeästi kuluikin! Kentälle päästyämme meinasi kyllä kyynel vierähtää kun äiti ja poikaystävä olivat vastassa, mutta kun päästiin ulos terminaalista ja kylmä tuuli tuiskasi suoraan kasvoihin, kyynel kuivui nopeasti ja iski haikeus tilalle - nimittäin haikeus aurinkoon& lämpöön!


Kotiin kun päästiin sunnuntai illalla, ei jaksanut oikein muuta kuin täyttää pyykkikori matkavaatteista, syödä ja mennä nukkumaan!
Maanantaina olikin aivan upea päivä, sillä olo oli kuin prinsessalla: aamupala odotti pöydässä, jääkaappi oli täytetty kaikilla lempiruoillani, kahvipannu porisi ja pienet yllätykset odottivat! Kävin myös heti isovanhempieni luona viemässä tuliaiset ja kertomassa kuulumiset, sillä en ole aiemmin ollut heistä näin pitkää aikaa erossa! 


Oli niin ihana olla vaan kotona ja rakkaiden ympäröimänä<3 

Nyt on myös varsinainen paluu arkeen aloitettu, sillä koulu alkoi nyt jälleen täysipäiväisesti.. Oli aika outoa saapua tänne, sillä olen ollut nyt vähän reilut puoli vuotta pois kun oli näitä kaikkia harjoittelujaksoja tässä välissä :D
..en myöskään enää muistanut kuinka raskaalta se tuntuu kun kello soi hieman ennen kuutta aamulla ja tarvisi nousta ylös!!


Tämä päivä oli onneksi kuitenkin aika rento ja rauhallinen, mutta olettaakseni huomenna aletaankin jälleen tosi toimiin. Tarkoituksena olisi vielä tämän kevään aikana ainakin aloittaa märkätilojen suunnittelua! Odotan innolla.

Nyt myös sain vihdoin vedettyä opettajaa sen verran hihasta, että sovimme päivän, jolloin kaikki yhdessä selvitämme opintojani ja valmistumistani! 

Hyvää viikkoa!
Kesää odotellessa <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti