torstai 3. marraskuuta 2016

Hiljaiseloa

Heippa,

on nyt ollut vähän hiljaista täällä blogin suhteen - en ole oikein osannut kirjoittaa mistään tapahtumista, enkä ole kokenut että nyt olisi opintojen saralla tapahtunutkaan juuri mitään informoitavaa.. 

Huhtikuussa kun Fuerteventuralta palasin, olin yhtä elämystä rikkaampi ja aivan super onnellinen!
Kouluun paluu tuntui mukavalta, kun sai kertoa ulkomaan tapahtumista ja päästä taas takaisin arkeen. Koulua ei kuitenkaan kestänyt kuin alle kuukausi ja jäimmekin kesälomalle! ..itse en kylläkään mitään lomaa saanut, sillä aloitin jo koulun aikana kesätyöt. Olinkin koko kesän postinjakajana - siellä kruisailin Caddyn kanssa ja nautin musiikista päivät pitkät. Olin löytänyt kesätyön, jonne lähdin joka aamu innolla ja päivät kuluivatkin nopeasti!
Vapaa-aikani kului biitsiä pelatessa ja kavereita nähdessä.
Kävinpä myös elämäni ensimmäisissä ns.kunnon festareissakin! Nimittäin RMJ:ssä. Olen aiemmin ollut kyllä Aurafesteillä sekä Uudenkaupungin Karjurockissa, mutta RMJ oli vähän suuremman luokan meiningillä järjestetyt.
Kuva ¨maailmanpyörästä¨
Kesällä syntyi myös pieni kummityttöni, Elli Emilia Matilda <3 ...

Ja sen lisäksi sain toimia kaasona parhaan ystäväni mennessä naimisiin <3Olen kiitollinen kuluneesta kesästä, ja kaikista niistä ihmisistä joiden kanssa sain siitä nauttia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti