tiistai 12. huhtikuuta 2016

Viimeistä viedään!

Edellinen viikko meni niin nopeasti ettei sitä oikein tajuakkaan... Nyt vietetään vielä viimeistä viikkoa ennen kotiin lähtöä ja tuntemukset ovat vähän ristiriitaiset.
Toisaalta ystäviä ja omaa sänkyä on ikävä, mutta nytkun on alkanut saamaan ystäviä ja tuttuja täältä ja oppimaan paikan tapoja, ei haluaisikaan vielä lähteä kotiin..


Viime viikolla olimme torstaina mittailemassa jälleen eri asunnoilla ja perjantain vietimme toimistolla piirtäen pohjakuvia Sketchupilla, eli sitä tavanomaista ohjelmaa..Perjantaina tulikin erään työkaverimme kanssa puhetta, että lähdemme viettämään viimeistä kokonaista viikonloppuamme täällä Fuerteventuralla ja hän ehdottikin että mentäisiin yhdessä ulos - hän esittelisi meille paikkoja.
Tähän asti emme ole paljoakaan viettäneet iltoja ulkosalla, sillä ei oikein ole tehnyt mieli harhailla tuolla kaduilla pimeällä yksinään.. mutta koska hän lupasi paikkoja näyttää ja saattaa vielä kotiinkin, suostuimme lähtemään! ...ja onneksi, sillä ilta oli aivan super hauska!

Nyt viimeinen viikko on lähtenyt käyntiin myös aivan hurjalla vauhdilla! Maanantaina meille vähän naureskeltiin kun olimme niin väsyneen näköisiä viikonlopun jäljiltä, ja tunnelma toimistolla olikin aivan erilainen kuin ennen.
Sitten lähdimme jälleen Tanjan kanssa mittailemaan asuntoja, mutta tällä kertaa hän mittaili niitä kanssamme. Homma sujui nopeammin ja tutustuimme häneen paremmin. Mahtavaa.


Pidetään peukkuja että loppuviikko sujuu yhtä hyvin kuin alkukin! :)

Juuri tämän takia ei kotiin enää niin teekkään mieli palata!! :D
Olen saanut tutustua aivan mahtaviin ihmisiin,

nähdä miten täällä tehdään töitä,
saanut huomata miten erilailla ihmiset eri kulttuureissa käyttäytyvät JA ENNENKAIKKEA
todennut että selviän maailmalla itsekseni!

Olen kiitollinen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti