keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Näyttötyö ohi - viides viikko käyntiin!


Muutimme jälleen sunnuntaina - takaisin ensimmäiseen asuntoomme! eli maanantaista lähtien on taas lyhyempi matka töihin..
Muutto sujui sutjakasti. Meille sanottiin oranssin bussin hakevan meidät kämpältämme, sillä yhteyshenkilömme ei ehtisi itse paikalle. Mietimme, että tuleekohan pikkubussiksi päättämämme kyyti hakemaan meidät suoraan kotiovelta vai kadun varresta. Olimme kuitenkin pakanneet tavaramme jo ajoissa, joten menimme suosiolla kadun varteen odottelemaan..
Hetken kuluttua oranssi bussi kurvaa kadulle, siis ihan kunnon bussi eikä mikään pikkubussi. Ajattelimme, ettei se voi olla kyytimme, emmekä heiluttaneet kuskille mitään pysähtymisen merkkejä. Bussi kuitenkin pysähtyi kohdallemme, kuski tuli ulos, tervehti ja heitti laukkumme bussin alaosaan. Katsoimme toisiamme ja nousimme kyytiin - totesimme olevamme ainoat kyytiläiset.
Meitä siis oikeasti tuli hakemaan kunnon linja-auto, joka kuskasi vain ja ainoastaan meidät suoraan tulevalle asunnollemme! ...ei huonompi palvelu... ;D 


Löntystelimme takaisin alkuperäiseen kämppäämme, ja jo totutusti varasimme saman huoneen kun aiemminkin ja levitimme osan tavaroista pois matkalaukuista. Uudet kämppäkaverimme saapuisivat kuulemma myöhemmin iltapäivällä. Tällä kertaa saisimme kaksi tyttöä seuraksemme, suomalaisia kuitenkin. 
Emme jääneet odottamaan heitä, vaan lähdimme ulos kiertelemään jälleen kaupunkia..

Maanantaina kun kello soitti, ei olisi millään jaksanut lähteä töihin. Ei siinä kuitenkaan muu auttanut kun vetää vaatteet niskaan ja lähteä kävelemään.
Töihin päästessämme, odotimme että työnantajamme olisi tullut arvioimaan näyttömme, muttei hän tehnyt elettäkään tullakseen puheillemme. Niimpä pyysimme hänet luoksemme, kysyimme mitä nyt voisimme tehdä ja että täyttäisikö hän nyt arviointi laput. Hän otti laput, käski tehdä pohjapiirroksia aiemmin ottamistamme mitoista ja lähti arviointilapun kanssa omalle työpöydälleen.
Hetken päästä laput tulivat takaisin meille ja kolmosta siinä oli. Jes.
Ihan helpottava tunne, mutta olisin kaivannut myös suullista palautetta työstämme - sitä ei kuitenkaan tullut. 

Nyt olemmekin tällä viikolla (näinä kolmena päivänä) piirtäneet pohjapiirroksia aiemmin otetuista mitoista. Juurikaan ei kukaan ole meille puhunut, eikä tullut töitämme katsomaan mikä harmittaa kyllä itseäni suuresti.
Huomenna menemme kuulemma jälleen uudelle asunnolle, josta on tarkoitus ottaa mitat. Todennäköisesti siinä huominen ja perjantai meneekin taas pohjapiirrosta tehden.
Yksi työntekijöistä tuli kysymään minulta, että lähdemmekö me nyt perjantaina vai ensi viikon maanantaina - tuli ihan sellainen olo, että he odottavat jo pääsevänsä meistä :D

Noh katsotaan riittääkö viimeiseksi viikoksi tekemistä - kenties jotain muutakin kuin mittailuja ja pohjien tekemistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti