tiistai 2. joulukuuta 2014

Messujamessuja

En ole ehtinyt päivittämään tasaisesti messujen kulkua (anteeksi siitä), koska on ollut hieman kiireitä sen suhteen + lisäksi kaikki muut asiat.. kaiken kukkuraksi vaihdoin puhelinta kesken kaiken, enkä (o)saa kuvia tästä uudesta tekniikan ihmelaitteestani siirrettyä koneelle, joten olen joutunut olemaan toisten kuvien armoilla ja menemään heidän päivitystensä perässä ..typical my luck.. :D 

Anyhow, messujen teko oli jo hyvällä mallilla - rakensimme koko osaston yhden sohvan ympärille, koska ajattelimme sen olevan varma pilari, sillä se oli koulun sohva ja varmasti saatavilla - kunnes ihana opettajamme tyrmäsi sohvan kokonaan! :D ..joten jälleen kaikki uusiksi. 
Onneksi Anna osasi sketchuppia käyttää, joten suunnitelman luomiseen ei kauaa aikaa mennyt. Kuitenkin se, että piti miettiä kaikki kalusteet uudelleen, toi hieman haastetta.

Loppujen lopuksi suunnittelimme, että haemme kaikki tilaan tulevat kalusteet P.Ahoselta. Eli sohvan, sohvapöydän ja senkin. Tosiaan valaisimet ja kyntteliköt saamme Telilästä ja koriste-esineet saamme hakea Casa Rosalinasta.

Kävimmekin Ahosella katselemassa (jälleen) vaihtoehtoja, ja kysyimme myyjältä olisiko haluamamme tuotteet mahdollista saada päiväksi mukaamme. ¨Mikäli haette ja kuljetatte ne itse, saatte ottaa¨ oli vastaus. 

Eli murhe vähemmän, sillä nyt olivat huonekalut varmasti käytettävissä!

Esimakua mahdollisista tuotteista:Itse halusin kovasti valikoimasta ottaa nahkasohvan, jota muu ryhmäni kuitenkin kyseenalaisti. Onneksi nurkasta löytyi tämä kauneus, joka täytti meidän kaikkien kolmen toiveet: oli sekä nahkaa että kangasta :D


Kyseinen sohvapöytä oli jo ensimmäisellä vierailukerralla vahva ehdokas. Lasipinta on kaksikerroksinen, ja sen saa käännettyä niin että tulee kaksi pyöreää pintaa vieretysten.


Lopuksi tämä senkki. Se, että otamme senkin, taisi olla vain minun päähän pinttymäni alusta asti. Ja onneksi pienen jankkaamisen jälkeen se tuli myös muiden mieleen osaksi osastoa :D Tässä oli yksi ehdokas, Se oli simppeli mutta kuitenkin moderni ja juuri tilaan sopiva.

Tämä lamppu iski heti Telilään päästyämme silmään, ja se oli suurinpiirtein sillä selvä! :D Oli meillä muutama muukin varavaihtoehtona, mutta kyllä tämä oli SE OIKEA.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti