tiistai 11. marraskuuta 2014

Osuuskunta touhuilua ja messujen jatkoa!

Tänään oli taas pitkästä aikaa oikein tosi kiva päivä kaiken kaikkiaan, vaikka ulkoilma koittikin tunnelmaa sateisuudellaan pilata! Olen tosiaan kärsinyt jonkinlaista syysmasennusta nyt muutaman viikon, mikään ei ole oikein huvittanut ja koko ajan on vaan väsyttänyt.. Mutta tämä päivä oli poikkeus! Toivottavasti palaan nyt siihen normaaliin arkeen :)

Aamu alkoi koulussa opettajan kanssa aamunavauksella, jossa pikaisesti kerrattiin, missä mennään ja mitä seuraavaksi tehdään. 


Hyvä me! :D
Sen jälkeen aloitettiin taas messujen kimpussa hääriminen.
Etenimme kerrankin, sillä yksi meistä osasi käyttää sketch uppia jo sen verran hyvin, että saimme osastomme siihen luonnosteltua! Se auttoi hahmottamaan tilan kunnolla, ja sen kuinka paljon huonekalut siellä tilaa veivät!
..Itse pääsin kunnolla suunnittelun makuun kun pääsin löhöilemään sohvalle ja kello alkoi tulla 13.00, joka tarkotti sitä että kahdelta lopetetaan :D ..hieman hidas käynnistys..Ideat kuitenkin oli hyviä (mielestäni :P) ja nyt on monta vaihtoehtoa sohvamme paikalle ym sisustukselle!
Sain eilisen aikana myös soitettua Pentikin yrittäjälle yhteistyökumppanuudesta messuille, ja hän siihen lupautui.. 
Nyt lähdemmekin huomenna koulukaverini kanssa kiertelemään Vammalaa (kun saadaan kerta koululta autokin) hakemassa & mittailemassa & kyselemässä kaikista tavaroista ja koristeista! Poikkeamme todennäköisesti P.Ahosen huonekaluliikkeeseen, Pentikkiin, Casa Rosalinan pieneen ja ihanaan tilpehöörikauppaan sekä Telilän sähkötyöhön (siis mikäli ehdimme).
Ensi viikon hommaksi jääkin sitten rakentaa ..tai siis rakennuttaa.. seinät ja sitten tapetoida ne. 
Messujutut alkavat siis olla suht hyvällä mallilla!

Kun tosiaan koulu sitten kahdelta loppui, tulin kiireen vilkkaa asuntolalle vaihtamaan vaatteet sekä varusteet ja hakemaan auton, jotta pääsimme toisen koulukaverini kanssa tekemään töitä.
Töitä, eli ikkunoiden pesemistä, saimme osuuskunnan kautta. Tai oikeastaan olin jo kerran aiemmin pesemässä ikkunoita eri paikassa osuuskuntatoiminnan ansiosta, mutta työnantajalla olikin myös toinen ikkunanpesuprojekti, jonka tietysti otin vastaan. Se oli siis tämä. 
Menimme siis pesemään ikkunoita Telilän valaistus liikkeeseen. Olimme työnantajan kanssa sopineet, että pesemme 13 ikkunaa, mutta paikalle päästyämme hän meinasi niitä lisätä :D Kello kuitenkin tikitti jo yhdeksännen ikkunan kohdalla ja kaverini piti ehtiä viimeistään puoli9 bussiin, niin jätimme pesun niihin 13 ikkunaan. Hommaa riitti kyllä niissäkin! :D

Nyt pääsin vihdoin asuntolalle, ja ah, ruoan kimppuun! Illan kruunaa kuitenkin nukkumaanmeno .. elämäni pieniä iloja ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti