sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Piristystä pimeään

Loppurutistus niin kouluhommissa kuin muissakin töissä ennen joululomaa

Koulua on jäljellä vielä kaksi viikkoa, kunnes alkaa parin viikon mittainen joululoma.
Kiirettä on ja stressiä pukkaa, mutta onneksi kävimme viikonlopun aikana kaverini kanssa hakemassa vähän uutta puhtia hommiin, sillä olimme katsomassa Helsingin Hartwall-areenalla Kaija Koon keikan!

Tarkoitus olisi siis näiden kahden viikon aikana aloittaa koulussa huonekalun tuunausprojekti, mahdollisesti suunnitella verhoja, hoitaa laskutuksia ja viedä Osuuskunnan kautta saamaani työtä - jäähallin kahvion face liftiä- eteenpäin! Eli hommaa riittää, sillä kaikkki jutut ovat vielä aika alkumetreillä.
Parasta, että pitäisi ehtiä myös siivoilemaan, kokkaamaan, käymään kaupassa ym ja aikaa tälle kaikelle on ma-to, sillä perjantaina lähdenkin täältä Vammalasta kotia kohti ja siellä onkin odottamassa täysin eri jutut.
Siivousta toki on kotonakin ja tietty kaikenlaiset jouluvalmistelut, mutta myös niiiin paljon muuta - niissäkin tietty suhteellisen tiukka aikataulu (koska kotihommat pitää aina hoitaa vkl aikana! :D)


Hieman keikasta :

Heräsin perjantai aamuna kauheaan päänsärkyyn, enkä päässyt aamulla kouluunkaan. Hieman pelotti, kuinka tulisi keikan kanssa käymään, sillä tarkoitus oli puolilta päiviltä lähteä  ajamaan kohti Helsinkiä. Toki sinnehän oli mentävä vaikka pää kainalossa! :D
Onnekseni särky hellitti, ja pääsimme aloittamaan reissun hyvillä fiiliksillä! Koko matka kuunneltiin Kaijan uusimpia lauluja ja pohdittiin, mitkä niistä hän tulisi esittämään. Saimme jättää automme ym tavaramme serkkuni luo, joka lupasi tuoda meidät areenalle, ettei tarvinnut omalla autolla sählätä siellä.
Areenalle päästyämme, oli meno hieman erilainen pikkukaupungin keikkoihin verrattuna! Ensinnäkin Hartwall-areena oli yllättävän suuri, ja loppuunmyyty keikka veti puoleensa mielettömän määrän ihmisiä.

Löysimme hyvin narikan, johon kamat jätettiin ja sitten kauheata vauhtia permannolle, jotta saataisiin mahd hyvät paikat eturivistä! ..sinnehän true fanit menevät.. 

Kaija saapui tyylikkäästi myöhässä, mutta oli kaiken sen odotuksen arvoinen! Lähes kahden tunnin keikka oli aivan mahtava. Kuulimme juuri ne laulut, jotka halusimmekin. Lavashow oli mahtava, ja näimme muutaman muunkin ¨huippu¨artistin, nimittäin Erin, Anna Puu, Jenni Vartiainen ja Antti Tuiskukin kävivät esittämässä muutaman kappaleen Kaijan kanssa. (itse en suuremmin tykännyt kenestäkään heistä, mutta toi mukavan lisän konserttiin)

Kaija lupasi tulla myös ensi vuonna- sama aika sama paikka- esiintymään, johon totesimme kaverini kanssa; ensivuonna sama aika sama paikka ;D
Olemme käyneet katsomassa Kaijaa myös kerran aiemmin Sieravuorella. Keikat ovat kuitenkin niin hyviä, ettei niihin kyllästy. Kaija on nimittäin vähänkuin Jari ¨Siltsu¨ Sillanpääkin, mahtava lavapersoona! Sen ansiosta biisit saavat aivan erilaisen tunnelman ym kun ne räväytetään hieman erityylisinä ja livenä ilmoille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti