keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulu mietteitä

¨ joulu saapuu jokaiselle 
lapselle ja aikuiselle 

sydämiimme joulun taika 

seimen luona annetaan ¨Kuulun itse ehdottomasti jouluihmisiin, ja odotan sitä lähes tulkoon samointein kun kesä on ohi! Tiedän, että joitakin ihmisiä jatkuva hössötys ja hälinä ärsyttävät, mutta itse jopa rakastan sitä!

Olen myös ihminen, joka stressaa pienimmistäkin asioista aivan liikaa, mutta vaikka stressaankin joulun kohdalla juuri lahjoista, korteista, joulunviettopaikasta, siivoamisesta ja lähes tulkoon kaikesta muustakin, niin en luopuisi tästä mistään hinnasta.

Hyvä esimerkki ihmisten erilaisuudesta suhteessa jouluun löytyy omalla kohdallani hyvinkin läheltä. Äitini on sitämieltä, ettei hän etsi lahjoja, ellen jotain eritoten toivo. Hän ei myöskään halua tulla mukaan shoppailuihin tai miettiä juuri ollenkaan koko tätä ilon juhlaa..
Toinen tällainen (itseäni suunnattomasti kummastuttava ;P) ihminen on paras ystäväni, joka ilmoitti juuri, että aikoo mennä jouluksi töihin. JOULUKSI TÖIHIN! En ikimaailmassa haluaisi viettää jouluani missään muualla kuin läheisteni kesken tai kotona koiran kanssa löhöillen! Toki ymmärrän, että riippuen alasta jonkun on joulunakin työskenneltävä, joten olen hyvin iloinen, etten vielä ole sellaisessa työssä ja toivon että pystyn sen mahd.pitkään välttämäänkin. :D

Meillä ei kovin kummallisia jouluperinteitä ole ollut ; aattona ollaan isovanhemmilla, syödään hyvin, jutellaan ja sitten kotiin. Muutamia (monia siis :D) vuosia sitten, jouluni kuitenkin muuttui uuden perheenjäsenen takia. Enkä puhu lapsesta. Ja nyt jouluuni kuuluu myös viettoa hänen & hänen perheensä kanssa.
Vuosi sitten satuin kuitenkin keksimään itsellenikin sen perinteen! 
Kävin nimittäin katsomassa Raumalla raskasta joulua- konsertin, ja päätin, että siitä tulee tapa!
Ainakin muutaman vuoden mittainen... :P 
Onneksi sain kaverinikin innostumaan tästä, ja nyt olemmekin varaamassa myös tänä vuonna lippuja kyseiseen konserttiin, mutta kylläkin Turun Logomoon! (tulee samalla sitten vähän sivistettyä itseä kun käy tarkistamassa Logomon tilat :D)

Joulukuuhun liittyy joulun odotuksen, loman ja ruoan lisäksi myös paaaaljon paljon muuta!
Mikäli kertoisin kaikki mielipiteeni jouluisesta ulkomiljööstä, jouluvaloista&koristeista, joulusiivouksesta, ruoanlaitosta, yhdessä olosta ym, menisi tähän päivitykseen kokonainen vuosi! 
Joten säästän turhat lätinät, sillä kaikkihan tietävät kuinka mahtava tämä aika vuodesta on, ja linkkaan teille muutaman hyvän joululaulun, jotta pääsette tekin tunnelmaan ( itse olen ollut siinä jo muutaman kuukauden)

Loppuun toivotan kaikille rauhallista ja iloista joulun odotusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti