sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kuvia muutoksen saaneesta kahviosta

Noniiiin, projekti on nyt valmis! :)
Kahvion face liftiä toteutettiin ihan työporukan ehdoilla, sillä työvoimana oli pääasiassa jäähallin käyttäjiä (eri joukkueiden valmentajia) ja koska jokainen oli päivisin töissä, saatiin kahviota etenemään iltapäivisin. 

Pienehkön budjetin takia/ansioista, tavaroita ja kalusteita hommailtiin paljon tuttujen kautta. Tämä hieman ¨hankaloitti¨ omaa työskentelyä, sillä en tuntenut näitä ihmisiä enkä tiennyt tavaroista ennenkuin ne jo kahvioon saapuivat, sillä sopimiset käytiin kuitenkin projektin päävetäjän kautta, joka oli siis minun asiakkaani.
Keittiön kaappeja valitessa sain kuitenkin olla mukana, sillä kun olin kahviossa käymässä, erään pelaajan äiti rupesi siellä sanomaan, että heille tehdään keittiöremontti ja vanhat kaapit olisivat käytössä mikäli halutaan.. Hän näytti kuvat, ja sovimme, että hän tuo kaikki mahdollisesti saamamme kaapit kahvioon. Päätimme niistä sitten mitkä kaikki jäivät.

Tiski oli suunnitelmissanikin tarkoitus vaihtaa, mutta koska se oli niin kallista, piti sitäkin käydä toisilta kyselemässä mikäli olisi jäänyt jollekkin ylimääräiseksi. Alkuun näytti ettei sellaista saada, kunnes asiakkaani kertoi, että saatavilla olisi sellainen puolipyöreähkö joka on väritykseltään valko,sini oranssi. Väritys ei kuulostanut hyvältä, mutta yhteistuumin päätimme, että kyllä se vanhaa parempi on. Ja sellainen sitten otettiin. 

Toinen minkä tahdoin ehdottomasti vaihtaa oli vanha ruma juomakaappi. Ehdotinkin sen tilalle sellaista perus pystymallia, jollaiset kaupoissakin on. Siinäkin budjetti tuli ongelmaksi, mutta onneksi he jostain sen saivat kyselyjen kautta lahjoitukseksi..

Eli puskaradiota saamme pitkälti kiittää face liftin onnistumisesta! :D

Ainoat kokonaan uudet hankinnat oli Ikean vitriinit, tietokonepöytä, ja muutama hyllykkö.

Tietysti myös maalit ja verhokiskot, sekä kalustejärjestely toivat tilaan uutta ilmettä!

Lattia oli siis ainut mihin ei voitu koskea (ajan ja rahan takia) ja se jäi alkuperäiseen ulkonäköönsä. Pinta kyllä hiottiin, mutta remontin jälkeen se näytti samalta kuin ennen hiomista :D Myös vanhat tuolit säilytettiin, koska mistään ei lahjoituksena saatu niin montaa samanlaista tuolia. Penkit ikkunan edessä olivat kyllä uusi hankinta!


Kuvaa tiskistä. Väritys tulee muuttumaan kokonaan valkoiseksi (tai lisänä muutama sininen raita)

Uudistunut ¨keittiö¨seinä. Hellan ylle on vielä tulossa tuuletin.

Uusi tietokonepöytä& tv

Uudet vitriinit pokaaleille. Välikköön (seinälle) on tulossa jokaisen joukkueen joukkuekuva, kunhan ne saadaan kehystettyä.

Isot kuvat siirrettiin yhdelle seinälle.

Nyt saatiin myös fanituotteille oma paikkansa. (lattialla olevat pullot eivät paikallaan :D)
Verhojen ylle (n.metri ylemmäs) on vielä tarkoitus laittaa muutamia pelipaitoja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti