keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Messu meininkiä

Syysloman jälkeen kun palattiin taas ahkeroimaan kouluun, sain kuulla yhden luokkakaverini kanssa, että saamme päävastuun meidän sisustusosastomme teosta tuleville Joulumessuille!


Mistä siis kyse? Eli Saskyn joulumessut, jotka järjestetään nyt ilmeisestikin toista kertaa tänne Vammalaan Vexve-areenalle. Messujen tarkoituksena on, että Saskyyn kuuluvat koulutusalat täällä Sastamalan alueella esittäytyisivät messuilla. 
Kyseisiin kouluihin kuuluu mm. Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos. Jokaisen koulutusalan, joita kaiken kaikkiaan on reilu 20, olisi tarkoitus tehdä oma messuosastonsa.


Minun ja luokkakaverini tarkoituksena on siis suunnitella meidän sisustajien osasto, sekä hieman pohtia osuuskunnan puolta... Kaiken lisäksi opettaja lisäsi haastetta ja antoi meidän tehtäväksemme suunnittella myös, mihin mikäkin osasto messualueelle sijoitettaisiin! 
Toisaalta aivan mahtavaa, mutta oma stressitasoni kohosi kyllä äkkiä, sillä kun kuulimme tämän tehtävänannon messuihin oli noin kuukausi! Ei siinä sinänsä mitään, sillä olen kyllä kova stressaamaan vaikka aikaa itse tapahtumaan oisi useampikin kuukausi... Ei ole helppoa kun on luonteeltaan stressaaja. :D
Molemmat lähdimme kuitenkin iloisin ja oppivaisin mielin mukaan tehtävään, ja otamme sen haasteena ja hyvänä harjoituksena tulevaa varten! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti