keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kolmas viikko meneillään

Kolmas viikko alkaa olla kohtapuoliin ohitse, sillä täällä pääsiästä vietetään tämän viikon lopulla, joten saimme torstain ja perjantain vapaiksi - ihanan kevyt viikko tiedossa!

Aloitimme viikkomme jälleen normaaliin tapaan töissä: saavuimme työpaikalle, käynnistimme tietokoneet ja rupesimme hommiin..
Aloitimme jälleen ensimmäisen työmme eli asunnon suunnittelun parissa, jossa olemme edenneet jo renderointi vaiheeseen.
Yritämme saada renderoitua jokaisen huoneen, jotta voisimme lähettää Juanille hieman kuvia aikaansaannoksistamme. Itselläni ei oikein kyllä tuo renderointi ole hallussa, joten hermoja tämä prosessi tulee vaatimaan! ...eikä sitä helpota se, että Kerkythea on aivan jumalattoman hidas! :D

Jaksoin odottaa jopa 17% asti :D

Tämä taas ehti sentään renderöidä 50%

Maanantaina saimme tehtävänannoksemme tehdä pohjapiirros hostellista, jossa kävimme perjantaina ottamassa mitat.
Minun oli pakko tehdä myös pohjapiirros Sketchupilla, sillä tämä koulun tietokone ei suostu avamaan Autocadia..

Ensin hieman pyörittelimme mittapapereitamme, miettien mikäköhän oli mikä seinä yms. Onneksi mittaamisesta ei ollut niin kauheasti aikaa, niin kuvat asunnosta palasivat aika hyvin mieleen. 
Homma lähti muuten sujuvasti käyntiin, mutta mitä pidemmälle etenimme, alkoi pienet mittaheitot häiritsemään työtämme! Mikään seinistä ei meinannut mennä yksiin toistensa kanssa, sillä jokaisessa oli muutaman sentin eroja..
Noh, sitten vaan hieman oikomaan seiniä omalla silmällä :P 


Lopputulos vastasi kuitenkin aika hyvin muistikuviamme, ja saimmekin Annilen hyväksynnän lähettää kyseinen floor plan Juanille tarkistettavaksi. Hän saisi myös katsoa, mitä haluaisi meidän vielä lisäävän piirrokseen, esim. seinien nostot, kalustesijoittelua tms.
Sähköpostin kirjoittaminen hänelle tuottikin itselleni hieman päänvaivaa, jotta saisin siitä mahdollisimman selkeän ja hyvin ymmärrettävän, sillä Juan ei puhu/ eikä ymmärrä Englantia..Annile kuitenkin kertoi, että voin huoletta lähettää sen Juanille englanniksi, sillä sitten viesti menee Annilelle ja hän kääntää sen espanjaksi :D

Kun pohjapiirros oli jo maanantain aikana saatu valmiiksi, olemme taas palanneet renderoinnin pariin. Siinä varmaan kuluukin nämä seuraavat kaksi päivää :)

Maanantaina meille myös juteltiin paljon aikaisempaa enemmän, joten fiilis oli muutenkin paljon parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti