keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Asiakaspalvelua ja kuormien purkua

Vaikka kuukausi vaihtui jo helmikuuhun, ei asiakasvirrassa ole juuri lisäystä näkynyt. Eli hiljaista on vieläkin. 
Nytkun olemme olleet jo yli kuukauden harjoittelussa, ei meille enää niinkään selitetä/ näytetä miten eri asioita tehdään, vaan nyt olemme pääosin työskennelleet sellaisten asioiden mm. tuotteiden perustaminen koneelle, hinnoittelu, asiakaspalvelu ja kuormien purku parissa, joita meille alkuun opetettiin. Välillä aika alkaa käydä pitkäksi, mutta pääosin homma on edelleen mukavaa.
Paljon on kuukausien aikana tullu purettua erilaisia kuormia, hinnoiteltua uutuustuotteita sekä hyllytettyä tapetteja. 
Viime viikolla saimmekin uusia tavaroita myyntiin, ja tietysti me harjoittelijat tutkimme innolla, mitä kaikkea laatikoista löytyy.
Paljon tuli kaikkia koriste/ pienesineitä, joita olen huomannut taas ihmisten hamstraavan. Itse en niinkään välitä paperipalloista tai -viireistä, mutta makunsa kullakin.

Minun oli pakko saada itselleni kuormasta tullut pyöreä kylppärinmatto, sillä se oli niin suloinen! Näitä tuli harmaita, valkoisia ja mustia ja otinkin tuon kuvassa olevan harmaan samantien mukaani kotiin :D

Tuli sieltä paljon muutakin mitä meinasin mukaani ottaa, mutta onneksi en innostuksissani niitä varannut, sillä kotonani on jo niiiiin paljon kaikkea etten todellakaan tarvitse mitään koriste-esineitä joille en ollut edes miettinyt paikkaa...Pienet taulut/kyltit ovat olleet erittäin suosittuja, ja veikkasimmekin että ystävänpäiväksi moni voisi noita sydämen mallisia käydä ostamassa. (ostinhan sitten itsekin tuollaisen sydämen, sillä rakkaan koiramme pois menon jälkeen, ajattelin kehittää hänelle taulukollaasin, johon tuo sydän oli juuri omiaan)

Myös sisustustarrat ovat taas nostaneet päätään! Ja paljon on tullut kyselyjä noille ovistoppareille.

Työnantajani pitääkin Mattoraumalle facebook sivuja, jonne hän päivittää aina uutuustuotteita, niin olen todennut sosiaalisen median oikeasti olevan erittäin tehokas markkinointikeino, sillä monen asiakkaan suusta on kuulunut: ¨tulin hakemaan sitä tapettia kun oli facebookissa¨ tai ¨missä niitä uusia peilejä on jotka lisäsit facebookiin¨! Olin ihan hämmästynyt miten myös vanhemmat ihmiset olivat ottaneet juuri facebookin välineekseen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti