torstai 10. joulukuuta 2015

Harjoittelun loppupuolella

Joulu lähestyy ja harjoittelujaksoni ensimmäinen osa alkaa olemaan jo loppupuolella! 

Aika on mennyt hurjan nopeaan ja tosiaan nyt alkaa olemaan muutamat päivät enää edessäpäin! ...ja mikä parasta, sitten on joulu<3

Harjoittelussa on ollut ihan mukavaa, ja aika on kulunut ihan hyvin.. mutta, en ole tyytyväinen ns.oppimiseeni..
Olen saanut harjoittelussa palvella asiakkaita ja ommella tyynynpäällisiä, mutta aikalailla siinä se sitten olikin :/ pidän kyllä asiakaspalvelusta, ja työnantajani on ollut mukava, mutta olisin halunnut päästä enemmän käytännön töihin tms.

Esim. tänään menin liikkeelle 10.00. Aloitin päiväni imuroimalla myymälän ja viemällä roskat, sen jälkeen siirryin tyynynpäällisten tekoon ja siinä loppupäiväni menikin! :D Sitten söin ja lähdin liikkeeltä jo 16.30 (30min aiemmin) kun oli niin hiljainen päivä...

Kovasti olen saanut kehuja asiakaspalvelutaidoistani ja pyydettiin minua jo tammikuuksi tuuraamaankin. Ainut syy, miksi en tarjousta ottanut vastaan on, että jatkan tammikuussa työharjoitteluani toisaalla (ei siitä vielä sen enempää)! 
Tammikuussa edessä on myös espanjan matkan suunnittelu ja siihen valmistautuminen, sillä helmikuussa olisi näillä näkymin lähtö espanjaan loppu harjoitteluksi! ...en malta odottaa!

Ulkomaille olen aina haaveillut pääseväni, ja monesti olen vaihtoon lähtöä miettinyt, mutta jotenkin sitten turvallisuuden tunne on voittanut ja itseluottamus pettänyt eikä ole tullut lähdettyä. Nyt kuitenkin koulun kautta tarjoutui mahdollisuus päästä työssäoppiin espanjaan! Koulun kautta olisi siitä mukavampi mennä, että silloin olisi ns.joku turva ja tuki, ettei olisi ihan yksin jos jotain ongelmia sattuisikin tulemaan.. 
Koulu myöntäisi myös apurahan, joka kattaisi mahdollisesti lennot ja täten säästyisi omaa rahaa..
Päätin rohkaistua ja nyt kun saan mahdollisesti luokkakaverini lähtemään myös niin kirjoitin hakupaperit! Alkuun oli vaihtoehtoina hankkia joko harjoittelupaikka sieltä itse tai sitten vain koulun kautta. Nyt kuitenkin kun saimme hakupaperit vasta lähetettyä, pitää koulun etsiä paikka meille, sillä on niin vähän aikaa. Koulullamme on käytössä Espanjassa oma ¨agentti¨ joka etsii sieltä meille paikkaa ja ilmoittaa siitä sitten koulullemme.

Nyt kuitenkin senkin saralla on ollut pientä viivästelyä ja epäselvyyksiä, ja se on hieman jo syönyt motivaatiotani koko lähdön kannalta, mutta toivon että nyt joulun jälkeen asiat selkiytyvät, ja että espanja odottaisi sitten minua! ...toisaalta tuntuu, että itse pääsisin vähemmällä stressaamisella kun hakisin vain jo paikan suomesta huhtikuuhun asti ja asustelisin kotosalla, mutta toisaalta takaraivossa piilee pieni seikkailunhalu :) 

Katsotaan kuinka käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti