maanantai 5. lokakuuta 2015

Jatkoa keittiöön -->

Keittiöprojekti on edennyt hyvää vauhtia ja koulussa ollaan lähes joka päivä asioita pohdittu!Alunperinkin meidän aikataulutuksemme näytti siltä, että keittiön runkokarttojen piti olla valmiita ja tarjousten lähetettyinä keittiöfirmoihin ennen syyslomaa.. joka siis alkaa ensi viikolla! Vasta loman jälkeen piti paneutua seinien väreihin, ja projektista tehtävään portfolioon sekä esityskuvaan..

Homma siis aikataulussa! 
Eli tosiaan nyt olemme lähettäneet kolmeen eri keittiöfirmaan tarjouspyynnön keittiön ovista,tasosta,vetimistä sekä mahdollisesti liesituulettimesta. 
Kävimme jo viikkoja sitten vierailemassa tiimimme kanssa jokaisessa näistä firmoista, ja koimme käynnin erittäin hyväksi, sillä vasta kun tavarat näki ¨livenä¨ ajatukset esim. ovimallista ja tasosta selkiytyivät. Itse ihastuin ensinäkemältä kyseiseen tasoon, jonka nyt tarjoukseen pyysimmekin!

Lähetimme jokaiselle firmalle sähköpostilla Autocadillä tehdyt seinäprojektiot sekä pohjakuvan ajatuksistamme ja seuraavaksi tarkoituksena sopia vielä tapaamiset firmoihin, mikäli jotain epäselvää jäi. 
Tapaaminen on muutenkin hyvä keino vielä varmistaa, että molemmat osapuolet ovat samoilla linjoilla ja perillä ajatuksista.

Mittapiirrustus -pohjapiirustus

Seinäprojektio A-A


Seinäprojektio B-B


Seinäprojektio C-C

Nyt kun odottelemme vastauksia firmoilta, siirrymmekin pohtimaan välitilan laatoitusta sekä seinien värimaailmaa..
Yhdelle seinälle päätimme etsiä tapettia ja loput maalata jollakin neutraalilla sävyllä. Tapetteja lähdemmekin katsomaan huomenna paikanpäälle Tampereelle Rtv kauppaan. 
Laatat taas on tarkoitus etsiä Pukkilasta, sillä rakennuspuolen opettajalla on sinne sopimus koska talon muutkin laatat ovat Pukkilasta peräisin.

Olemme toki jo netistä hieman tutustuneet molempien kauppojen valikoimiin, joten tiedämme hieman mitä on tarjolla, ja mistä mahdollisesti pidämme.


Samalla kun kilpailutimme keittiöfirmat, kävimme täällä Sastamalassa Teknisillä, Expertillä ja Rautiassa, joilta pyysimme myöskin tarjoukset mm. kodinkoneisiin sekä taloon tuleviin vesihanoihin.
Nyt odottelemme myöskin vastauksia näiltä osin.


Tänään opettajamme myös paljasti, että kunhan talo saadaan valmiiksi, saamme mennä stailaamaan tilat myyntiä varten. Saamme myös ilmeisesti osallistua itse myyntiviikonloppuna talon esittelyyn ja nähdä myös markkinointipuolta tältä alalta :)

1 kommentti: