maanantai 18. toukokuuta 2015

Valmis asiakastyö

Nyt on koko asiakastyöprosessi saatu päätökseen!
Prosessi sisälsi mm. pintojen & värimaailman pohdintaa, kalusteiden sijoittelua& kalusteiden etsintää, budjetin hallintaa, asiakaspalvelua, tyynynpäällisten ja verhojen ompelua, taulujen tekoa ja piirtämistä!
Ja ai että oli kivaa! I like!

Elikkä viime viikolla sain asiakastyöprojektini päätökseen, kun kävin asiakkaan luona viemässä tekemäni tuotteet. Viime viikolla tein myös projektin viimeiset osuudet eli power point esityksen ja palautuskansion, jotka minun piti sitten esitellä opettajalle& muulle luokalle.

Kohdallani kävi kuitenkin niin, että kun olen tehnyt tätä asiakastyötä 2-vuosikurssin kanssa, niin nyt maanantaina 18.5. kun esittelyn piti olla, alkoi minulla oman luokkani kanssa näyttöviikko! Tarkoittaen sitä, että meidän piti sen näytön puitteissa olla tänään paikalla koulussa hyväksyttämässä näyttösuunnitelmamme opettajalle ja lähteä siitä sitten hankkimaan materiaaleja ja kehittämään suunnitelmiamme. (Näyttöviikko on vähän kuin koe - suunnittelemme& valmistamme opettajan antaman tehtävän mukaisen tuotteen ja opettaja arvioi sen. Aikaa on viikko, ja siinä arvioidaan aikataulutustaitoja, suunnittelu- ja toteuttamistaitoja, yms.) 
Onnekseni molemmat opettajat olivat ymmärtäväisiä, ja heille kelpasi että vain palautan sekä power point esityksen& näytekansion opettajalle, hän katsoo ne ja sitten yhdessä keskustelemme ns. arviontikeskustelun ja nyt saan keskittyä näyttööni.

-->

Asiakastyön puitteissa ainoastaan laskun teko asiakkaalle on vielä vaiheessa, mutten ota siitä nyt suurempaa stressiä, koska sillä ei ole mitään kiirettä! :)

Asiakkaani olivat erittäin tyytyväisiä kaikkeen, eli siis niin tyttö jolle huoneen tein, sekä äiti joka vastasi lähes kaikesta kanssa käymisestä&hankinnoista(tietysti). Ja minä olin tyytyväinen asiakkaisiini! :D
Heidän kanssaan oli mukava työskennellä, sillä sähköpostittelu sujui erittäin hyvin, he olivat todella avuliaita ja oma-alotteisia ja he todellakin antoivat minun suunnitella tilan ja he hakivat tavarat minun neuvojeni mukaan.


Suuri kiitos heille, että pääsin ensimmäisen varsinaisen kohteeni heille tekemään!

Itsekkin olen tyytyväinen huoneen lopputulokseen. Värimaailma vastaa toiveita, yleisilme on sopivasti lapsellinen, muttei kuitenkaan liikaa ja kalusteet olivat erittäin onnistuneita.

Tekeleeni (verhot, tyynyt, taulut) onnistuivat kaikki ilman suurempia ongelmia, ja näyttivät tilassa hyviltä!

Toki kaikesta toiminnasta huokuu vielä se ensikertalaisuus, mutta tämän projektin ansiosta itseluottamukseni kasvoi edes hieman, ja mikä hienointa, varmistuin vähän siittä, että tätä voisin haluta tehdä isona :)

Kuvia huoneesta:
Ovelta katsottuna oikeaan kulmaan

Ovelta suoraan eteenpäin

Kuva vaatehuone seinältä, suoraan oven edestä
Ovelta heti vasemmalle

ovelta vasen seinä
Muistutuksena vielä muutama kuva, miltä tila näytti ennen muutosta:


Ovelta vasemmalle


Oikea takakulma

Ovelta suoraan eteenpäin


Tilasta puuttuu vielä säkkituoli ja tikashylly, koska niitä ei ehditty kuvauspäivään mennessä ostamaan. He kuitenkin aikovat suunnitelman mukaan ne hankkia.

Muutenkin vielä pieniä muutoksia on tulossa, sillä esim. peilin paikka on seinällä lipaston yllä eikä sen päällä seinään nojaten. Se nostetaan paikalleen heti kun sopivat kiinnikkeet löytyvät.

Kaiken kaikkiaan projekti sujui hyvin ja asiakkaat pitivät lopputuloksesta - sehän siinä tärkeintä onkin!

Nyt odottelen vielä n.viikon, niin kuulen opettajan mielipiteen toteutuksesta sekä työskentelystä! 
Pidetään peukkuja, että hänkin tykkää :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti